0722 133 977

 

    Unul dintre cele mai folosite servicii de pe piata productiei publicitare. Pentru obiectele promotionale se foloseste gravura prin freza cu diamant. Aceasta marcheaza prin contur sau hasura. Pentru gravura pe materialele de tip ABS - dublu stratificat, se folosesc de obicei frezele conice datorita fiabilitatii lor.
    Gravura mecanica este preferata in special pentru durata ei de viata, pentru ca ofera posibilitatea umplerii cu diferite culori a materialului, lasa un efect deosebit la suprafata iar inscriptionarea se face la adancimi variabile.
Are aplicatii pe diferite materiale, de la metale (alama, cupru, aluminiu, bronz, otel) la materiale plastice sau lemn.
    Gravura mecanica se evidentiaza prin finetea si acuratetea detaliilor conferite de precizia utilajelor folosite. Cream matrite, personalizam cadouri, gravam diferite obiecte promotionale, producem ecusoane, realizam produse unicat.
    Gama de materiale folosite, precum alama, metalexul, aluminiul, plexiglasul, lemnul, inoxul, ne permite crearea si gravarea unei game foarte variate de produse la preturi atractive.
    Preturile variaza in functie de materialele folosite, complexitatea modelului, dimensiunea produsului si cantitatea comandata.

Pentru mai multe detalii va rugam contactati-ne*

View the embedded image gallery online at:
http://stampilegalati.com/gravura-mecanica#sigFreeIdb538c2c121

Punct Lucru Galati:

Str. Brailei Nr.34
(vis-a-vis de Potcoava de Aur)

Telefon:

Mobil: 0722.133.977

Fix/Fax: 0336.100.931

Program:

Luni - Vineri
09:00 - 17:00
Sambata-Duminica
INCHIS

Cosul de cumparaturi

The cart is empty

Log-in