0722 133 977

 

Site-ul functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman. Conditii Legale Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si Legii nr. 51/2003, care aproba ordonanta, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sint cheltuielile directe de returnare a produselor". Accesul si utilizarea acestui site, cat si a continutului de aici, vor fi guvernate si interpretate in acord cu legile romane in vigoare. Cateva dintre legile aplicabile, inclusiv modificarile ulterioare: * Legea comertului electronic - 365/2002 * Regulament nr. 4/2002 al BNR privind tranzactiile efectuate prin intermediul instrumentelor de plata electronica si relatiile dintre participantii la aceste tranzactii * Ordinul 16/2003 al MCTI privind procedura de avizare a instrumentelor de plata cu acces la distanta, de tipul aplicatiilor Internet-banking sau home-banking * Legea semnaturii electronice - 429 / 2001 * Norme tehnice si metodologice din 13 decembrie 2001 pentru aplicarea Legii nr. 455/2001 privind semnatura electronica * Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta * Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta * Hotararea Guvernului nr. 1308 din 11/20/2002 privind aprobarea Normelor metodologice pentru aplicarea Legii 365/2002 privind comertul electronic * Legea privind clauzele abuzive incheiate intre comercianti si consumatori, nr. 193/2000 * Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - 677 / 2001 * Ordinul nr. 1453 din 1 martie 2001 privind ocupatia de Designer pagini web Legea nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe Dispozitii privind Prevenirea si combaterea criminalitatii informatice (Titlul III din Legea 161 din 19/04/2003 privind unele masuri pentru asigurarea transparentei in exercitarea demnitatilor publice, a functiilor publice si in mediul de afaceri, prevenirea si sanctionarea coruptiei - Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 279 din 21/04/2003)* Legea privind prevenirea si combaterea pornografiei - 196/2003 publicata in Monitorul Oficial Nr. 342/20 mai 2003

Magazinul online www.stampilegalati.com este in proprietatea SC. REVIVAL SOLUTIONS SRL-D., persoana juridica romana, infiintata legal in anul 2013, Cod Unic de Identificare: 32110818, Numar Registrul Comertului: J17/969/2013, Capital social: 200 Ron, Sediu Social: Bld. Milcov Nr.40, Bl. R, Sc.1, Ap.43 , Punct de Lucru: Str. Brailei Nr.34, Cont: RO09CARP018000866222RO01, Banca Comerciala Carpatica.
 

Utilizarea acestui magazin virtual implica acceptarea acestor termeni si conditii de aceea se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. www.stampilegalati.com isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Cea mai recenta versiune a acestor reguli se poate citi de pe pagina Termeni de utilizare.

Continutul site-ului a fost realizat cu mare atentie pentru introducerea corecta a datelor si respectarea acuratetii informatiilor. Totusi erorile nu sunt imposibile. De aceea, Furnizorul nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Furnizorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori. Valoarea maxima a obligatiilor Furnizorului, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Furnizor de la clientul respectiv. Clientul are obligatia sa verifice produsele in momentul primirii acestora. Dupa acceptarea prin semnatura a produselor de catre client, Furnizorului nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra necesita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai.

Prin comenzile pe care le realizati consultand ofertele noastre va dati acordul expres si neechivoc ca datele Dvs. personale sa fie prelucrate de catre REVIVAL SOLUTIONS SRL-D si va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de dvs. pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare din partea noastra si a partenerilor nostri contractuali).

REVIVAL SOLUTIONS SRL-D garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001, art. 12-18 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea REVIVAL SOLUTIONS SRL-D  sau a afiliatilor/partenerilor sai. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al REVIVAL SOLUTIONS SRL-D, prin reprezentantul legal al acesteia. Astfel este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

 
REVIVAL SOLUTIONS SRL-D isi rezerva dreptul de a actualiza in orice moment continutul website-ului www.stampilegalati.com, precum si Termenii si Conditiile de utilizare, fara nici o instiintare prealabila si fara indeplinirea vreunei alte formalitati fata de utilizatori. Orice modificare de acest fel va intra in vigoare din momentul afisarii acesteia pe site. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Punct Lucru Galati:

Str. Brailei Nr.34
(vis-a-vis de Potcoava de Aur)

Telefon:

Mobil: 0722.133.977

Fix/Fax: 0336.100.931

Program:

Luni - Vineri
09:00 - 17:00
Sambata-Duminica
INCHIS

Cosul de cumparaturi

The cart is empty

Log-in